diumenge, 13 de juliol del 2008

Muchachada Nui. Celebrities... Barry Gibb. El guapet dels Bee Gees

A la segona temporada del programa d'humor "Muchachada Nui" (la continuació, diguem-ne de "La hora Chanante"), un dels millors vídeos va estar el de Barry Gibb. No es poden dir més barbaritats en menys temps.

Però l'humor absurde es així. L'adores o l'odies. Fins i tot depén del teu estat d'ànim en eixe moment.

No es més que quatre xavalets d'Albacete que diuen les parides i es riuen d'ells mateix. Cosa que no fan ni els polítics, ni els retors ni les sogres.

Bé. Per cert. Gran encert fer aquest blog en valencià. Només entre jo a escriure. Ningú no em llig. De segur que ni Zapatero/Rajoy/Camps/Juanvi, ni Rouco/Vicent, ni Rosariet/ Patrocinio els ha sentat mal la brometa de l'humor.

Adéu!!!!

3 comentaris:

Carlos V ha dit...

Hola Agredolç, ara mateix posaré els vostres blogs a la llista de la dreta de elsblogsdelasafor.blogspot.com El banner tardarà una miqueta pq el xic que s'encarrega de actualitzarlo està disfrutant de l'estiu.
Un plaer i felicitats pel blog. A mi tambè m'agrada Muchachada. Et recomane una serie anglesa que es diu Little Britain, és un humor d'un estil paregut. Au!
Ah: dijous a les 13h i a les 19h a Gandia Tv parlaran de blogs saforecns

JoanPicasiCasanovas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
JoanPicasiCasanovas ha dit...

Gràcies pel vídeo de la paròdia de Barry y felicitats per aquest bloc agredolç! Sóc un fan dels Bee Gees i en tinc una pàgina web en català (digues-li valencià si vols, hehehehe!)

http://tinyurl.com/beegees

Sé el que és tenir pocs visitants i és clar que tindríem molta més activitat si féssim blocs o pàgina en castellà o en anglès! Però, de moment, resistim!